RASPRŠIVAČI I PENOMATI

RASPRŠIVAČI “INOX” SERIJA

Profesionalni raspršivači od nerđajućeg čelika (aisi 304) da bi se izbegli problemi koji nastaju zbog korozije kod običnih čeličnih rezervoara. Serija ”inox” je zbog toga  odgovarajuća za većinu agresivnih hemijskih proizvoda.
Napominjemo da nerđajući čelik 300 serije (304-316) nije posebno otporan na hemijske proizvode koji sadrže hlor.
Rezervoari su obrađeni sa elektrohemijskim poliranjem, zbog osiguravanja najbolje moguće zaštite protiv korozije. Raznolikost tog asortimana je fleksibilna što omogućava isporuku raspršivača sa različitim modelima pištolja i creva.
Sva oprema ima certifikat i označena je sa oznakom CE koja se bazira na direktivi 97/23 CE “PED”.

raspršivači

raspršivači

RASPRŠIVAČI “PROFESSIONAL” SERIJA

Profesionalni raspršivači, kompletan asortimanod 14 lt do 150 lt.
Raznolikost tog asortimana je fleksibilna što omogućava isporuku raspršivača sa različitim modelima pištolja i creva.
Osim toga moguća je i isporuka u željenoj boji/za određenu količinu.
Sva oprema ima certifikat i označena je sa oznakom CE koja se bazira na direktivi 97/23 “PED”.

raspršivači

raspršivači

PENOMATI “INOX” SERIJA

Profesionalni penomati iz nerđajućeg čelika (aisi 304) da bi se izbegli problemi koji nastaju zbog korozije kod običnih čeličnih rezervoara. Serija ”Inox” je zbog toga odgovarajuća za većinu agresivnih hemijskih proizvoda. Napominjemo da nerđajući čelik 300 serije (304-316) nije posebno otporan na hemijske proizvode koji sadrže hlor. Rezervoari su obrađeni sa elektrohemijskim poliranjem, zbog osiguravanja najbolje moguće zaštite protiv korozije. Raznolikost tog asortimana je fleksibilna što omogućava isporuku raspršivača sa različitim modelima pištolja i creva.Sva oprema ima certifikat i označena je sa oznakom CE koja se bazira na direktivi 97/23 CE “PED”.

penomati
penomati

PENOMATI “PROFESSIONAL” SERIJA

Glavna karakteristika penomata PROCAR je svestrana upotreba, jer mogu da se upotrebe i kao obični raspršivači.
To se postiže zahvaljujući sistemu mešanja sa duplim ventilom, koji omogućava korisniku biranje materijala koji raspršuje.Profesionalni penomati za zadovoljenje svih potreba, kompleten asortiment od 14 lt do 150 lt.
Raznolikost tog asortimana je fleksibilna što omogućava isporuku raspršivača sa različitim modelima pištolja i creva. Osim toga moguća je i isporuka u željenoj boji / za određenu količinu. Sva oprema ima certifikat i označena je sa oznakom CE koja se bazira na direktivi.

penomati

penomati